24 ICE | ICE & ALC. 2017-07-11T13:02:08+00:00

Er bestaat enige discussie over de exacte herkomst van Limoncello, maar duidelijk is wel dat het drankje minstens honderd jaar oud is. De Italiaanse citroen likeur wordt grotendeels geproduceerd in Zuid-Italië. Traditioneel wordt Limoncello gemaakt van de schil van Femminello St. Teresa citroenen, ook wel bekend als Sorrento of Sfusato citroenen. Overige ingrediënten zijn water, alcohol en suiker.

Limoncello

De naam piña colada betekent letterlijk 'gezeefde ananas', een vernoeming naar de vers geperste en gezeefde ananassap gebruikt in het drankje. Twee Puerto Ricaanse barmannen betwisten het eigendom van hun nationale drankje (1954). De piña colada is een zoete cocktail gemaakt van witte rum, kokosmelk en ananassap.

Pina Colada

Daiquiri is ook de naam van een strand en een ijzermijn dichtbij Santiago de Cuba. Het drankje is vermoedelijk uitgevonden door een Amerikaanse mijningenieur, genaamd Jennings Cox, die in Cuba was in de tijd van de Spaans-Amerikaanse oorlog. Door de jaren heen zijn er veel fruitige variaties op de cocktail ontstaan. Basisingrediënten van de Strawberry Daiquiri zijn: aardbeien, witte rum, verse limoensap en suikersiroop.

Strawberry Daiquiri

De Mojito is één van Cuba’s oudste cocktails. De naam komt van het Afrikaanse woord mojo, wat betekent: een toverspreuk plaatsen. Vroeger werd een Mojito gedronken voor medicinale doeleinden, maar tegenwoordig is de cocktail heel populair vanwege zijn verfrissende smaak. Deze echte Cubaanse cocktail bestaat uit 5 basisingrediënten: witte rum, suiker, limoensap, koolzuurhoudend water en munt.

Mojito

Vodka Energy is een cafeïnehoudende alcoholische drank bestaande uit energie drank en een verschillende hoeveelheid wodka. Het drankje is het populairst in de leeftijdscategorie van 18 tot 30 jaar in bars en discotheken over de hele wereld. Energie drankjes worden als een mixdrank gebruikt in Europa sinds 1995, nadat Joe Romanazzi deze mix had uitgevonden in een Londense club. Het drankje werd echter extreem populair in Noord-Amerika in de 21e eeuw.

Vodka Energy

Volg 24 ICE Frozen Cocktails op Facebook & Instagram!
In samenwerking met De Kuyper: Royal Distillers hebben wij 's werelds eerste bevroren push-up cocktails ontwikkeld met 5% alcohol.
Je kunt kiezen uit vijf verschillende smaken: Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Pina Colada en Vodka Energy.
Alle smaken bestaan uit slechts 50 calorieën en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Perfect voor elk evenement, feest of festival!  • 's Werelds eerste bevroren push-up cocktails
  • 5 verschillende smaken
  • 5% alcohol
  • Slechts 50 calorieën
  • Alleen natuurlijke ingrediënten
  • Recepten gemaakt door De Kuyper Royal Distillers
  • De Kuyper is ‘s werelds grootste producent van cocktail likeuren

Feiten

24 ICE
Alle 24 ICE smaken worden vloeibaar afgevuld in de verpakking en kunnen voor de duur van minimaal een jaar vloeibaar gehouden worden. De ijsjes kunnen dus zonder koeltransport worden verzonden, getransporteerd en worden opgeslagen.
Voor gebruik moeten de ijsjes worden ingevroren bij minimaal -18Cº (standaard vriezer). De ijsjes zijn op hun lekkerst als ze compleet bevroren zijn. Ze kunnen bovendien meerdere malen ontdooid en ingevroren worden.

Vragen over ons alcohol ijs? Contacteer 24 ICE!

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht